Lukutuokio 3: Patrik ja superseniorit

info_outline

Lukuvaari Hannun lukutuokiossa kuullaan Patrikin ja supersenioreiden seikkailuista. Kirjan on kirjoittanut Malin Klingenberg (Kirjasampo). Kirja on osa kirjasarjaa, jonka osat ovat Patrik ja superseniorit – Irene ja superseniorit ja Patrik ja superseniorit – seniorivoima! Kirja kertoo hurjista seikkailusta, joihin Patrik joutuu vahingossa noustessaan väärään bussiin.

ondemand_video

Katso ja kuuntele lukutuokio tästä:

help_outline

Tehtäviä:

  1. Patrik ja superseniorit selviävät yhdessä, vaikka mistä hurjista tilanteista! Mitkä ovat sinun
    mielestäsi lasten ja iäkkäimpien ihmisten (vaikka isovanhempiesi) vahvuuksia? Mieti myös myös kirjan hahmoja: Minkälaisten ominaisuuksien avulla he selvisivät vaikeuksista?
  2. Miten sinä toimisit, jos huomaisit että olet noussut väärään bussin ja olet menossa
    väärään suuntaan? Keksi ratkaisu ja keskustele siitä aikuisen kanssa!
  3. Nyt kannattaa olla omiin isovanhempiin yhdessä usein, mutta vain puhelimen tai videopuheluiden välityksellä. Vierailut kannattaa siirtää myöhempään, mutta kuulumisia voi tiedustella vaikka päivittäin. Mummo tai vaari voi auttaa sinua ehkä läksyissäkin puhelimitse tai pitää sinulle hetken seuraa videon välityksellä, jos olet päivällä yksin kotona.